НОВИНИ ДНЯ: План закінчення війни і неминуче покарання Путіна: головне із інтерв’ю Зеленського NBC News  Атака на Полтаву: Зеленський розповів, як сталася трагедія  Синоптикиня дала прогноз погоди в Україні у п'ятницю  Зеленський зізнався, чи попереджав Байдена про Курську операцію  "Вже повіває свіжим повітрям": синоптикиня прогнозує до +12° в Україні  В Україні у п'ятницю переважно без опадів, до +28°  МВФ підштовхує Україну до послаблення гривні та підвищення податків, - Bloombergвсі новини дня
Політика
Україна
06.09.2024 117

Атака на Полтаву: Зеленський розповів, як сталася трагедія

Президент повідомив, що ракета прилетіла дуже швидко і люди не встигли спуститися до бомбосховища.

44c1ef4f03501162672a93795b4024d1_06.09.24

Російські ракети, які влучили у військовий навчальний заклад Полтави, летіли всього три хвилини, і багато людей загинули або зазнали поранень, коли спускалися до укриття. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це президент України Володимир Зеленський сказав у інтерв'ю NBC News.

Зеленський прокоментував телеканалу атаку на Полтаву, яку російські війська здійснили 3 вересня.

"Це був ракетний удар. Прорахований удар. Зараз є інформація, що ракета летіла біля 3 хвилин. Люди не встигли спуститися у бомбосховище", – повідомив президент.

"Зараз вважається, що багато з них були поранені чи вбиті, коли спускалися у бомбосховище, тобто люди зреагували достатньо швидко, але їм не вдалося зберегти себе", – додав глава держави.

Зауважимо, що це інтерв'ю із Зеленським було записано саме в день ракетного удару по Полтаві.

Нагадаємо, внаслідок ракетного удару по Інституту зв’язку у Полтаві кількість загиблих станом на 5 вересня зросла до 54. Під завалами можуть перебувати ще п’ятеро людей.

Оценка материала:

5.00 / 1
Атака на Полтаву: Зеленський розповів, як сталася трагедія 5.00 5 1
Політика / Україна
06.09.2024 117
Еще материалы раздела «Україна»