НОВИНИ ДНЯ: Атака на Полтаву: Зеленський розповів, як сталася трагедія  Монголія поважає Путіна більше, ніж міжнародне право, - Зеленський  Ці два продукти псують смак і структуру м'ясних котлет: у жодному разі їх не додавайте  Зеленський повідомив, що з мобілізацією в Україні зараз  ССО розгромили російську колону на Курщині: який результат   Зеленський повідомив, коли Україна підготує детальний план закінчення війни  Солодкі мариновані помідори з перцем на зиму: смачний рецептвсі новини дня
Політика
Україна
06.09.2024 122

Новий голова Мінкульту не збирається закривати телемарафон

В Україні не планують закривати телемарафон. Але треба знайти такий формат його роботи, який зацікавить громадськість.

Про це заявив новопризначений міністр культури та стратегічних комунікацій Микола Точицький, повідомляють Контракти з посиланнім на РБК-Україна.

"Щодо марафону: він був, є і буде. Просто потрібно шукати форму, щоб була зацікавленість у громадськості. Є велика кількість людей, які його дивляться. І так само дуже важливо: доносити єдиним голосом те, що відбувається довкола", - наголосив чиновник. .

Він також висловив готовність обговорити зауваження до телемарафону з членами комітету, якщо такі виникнуть.

Міністр запевнив, що конструктивні пропозиції щодо роботи телемарафону вітаються.

Нагадаємо, у лютому цього року рівень довіри до телемарафону серед українців продовжував скорочуватися. Зокрема, згідно з опитуванням КМІС, довіряли телемарафону лише 36% українців, а не довіряли - 47%.

Оценка материала:

5.00 / 2
Новий голова Мінкульту не збирається закривати телемарафон 5.00 5 2
Політика / Україна
06.09.2024 122
Еще материалы раздела «Україна»