НОВИНИ ДНЯ: Зеленський зустрівся з Шольцом: обговорили підготовку до другого Саміту миру  Позитивно оцінюють діяльність міської влади тільки половина мешканців найбільших міст: дослідження  Бабине літо, але з нюансами: синоптик Діденко попередила про погоду на вихідні  Ціни ростуть. Скільки коштує оренда квартири в Києві та які райони найдорожчі  "Райффайзен Банк" знову не йде з Росії: акції компанії заарештували  "Шкода, що ми не можемо цього зробити". Зеленський розвіяв страх союзників про удари по Кремлю  В Україну прийдуть дощі та незначне похолодання: синоптикиня назвала датувсі новини дня
Політика
Україна
08.09.2024 333

Новий міністр закордонних справ України анонсував кадрові зміни

Андрій Сибіга каже, що буде переглянута і стратегія зовнішньополітичної діяльності України.

0120425b0a472967748466b72aeba305_08.09.24

Новопризначений міністр закордонних справ Андрій Сибіга анонсував кадрові зміни у відомстві. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це він повідомив у Facebook.

"МЗС має відповідати новим геополітичним реаліям. Як інституційно, так і кадрово. Як в Україні, так і за кордоном. На нещодавній нараді послів під головуванням президента було погоджено перелік пріоритетних країн і регіонів, де ми відкриємо нові дипломатичні установи. Будуть кадрові зміни – з'являться нові посли та генеральні консули. Будуть зміни і в центральному апараті, спрямовані на посилення системи", – написав він.

За словами Сибіги, мірилом для кожного керівника закордонних установ "стане результат, а не самопіар і публікації в соцмережах".

"Незалежно від політичної кон’юктури в світі Україна знаходитиме модальності для забезпечення свого національного інтересу. Відповідно буде переглянута і стратегія зовнішньополітичної діяльності України. Виходячи з реалій воєнного часу", – заявив очільник зовнішньополітичного відомства.

Нагадаємо, в уряді сталося велике "перезавантаження": Верховна Рада призначила дев'ять міністрів, крім того, посад позбулися троє чиновників.

Оценка материала:

5.00 / 2
Новий міністр закордонних справ України анонсував кадрові зміни 5.00 5 2
Політика / Україна
08.09.2024 333
Еще материалы раздела «Україна»