НОВИНИ ДНЯ: У США суд вирішив винести вирок по одній зі справ Трампа після виборів  Генсек НАТО назвав головного розпалювача війни Росії проти України  Позитивно оцінюють діяльність міської влади тільки половина мешканців найбільших міст: дослідження  Бабине літо, але з нюансами: синоптик Діденко попередила про погоду на вихідні  "Шкода, що ми не можемо цього зробити". Зеленський розвіяв страх союзників про удари по Кремлю  В Україну прийдуть дощі та незначне похолодання: синоптикиня назвала дату  Новий голова Мінкульту відповів, чи планується закривати телемарафонвсі новини дня
Політика
Світ
08.09.2024 194

У США суд вирішив винести вирок по одній зі справ Трампа після виборів

Американський суддя Хуан М. Мерчан погодився перенести винесення вироку у справі екс-президента США Дональда Трампа. Це станеться вже після президентських виборів у США.

_tramp_gettyimages_1965960388_25f58d903fb063b5f22ab2cb0195c2ca_650x410_08.09.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Associated Press. Про це повідомляють Контракти.UA.

Суддя ухвалив рішення відкласти винесення вироку Трампу на 26 листопада - тоді пройде вже три тижні після того, як будуть віддані останні голоси на президентських виборах.

За словами Мерчана, він прийняв таке рішення, "щоб уникнути будь-якої видимості - якою б необґрунтованою вона не була - того, що на процес вплинули або намагаються вплинути президентські вибори, в яких обвинувачений є кандидатом".

"Суд - справедливий, неупереджений та аполітичний інститут", - додав суддя.

Варто зауважити, що президентські вибори у США відбудуться 5 листопада.

Що передувало

Нагадаємо, у травні американський суд визнав Дональда Трампа винним у справі про мовчання порноакторки.

Як з'ясували правоохоронці, адвокат колишнього президента США заплатив Стормі Деніелс 130 тисяч доларів за мовчання про те, що у неї з Трампом був секс.

У рамках розгляду справи суд присяжних визнав Трампа винним за всіма 34 пунктами звинувачення. Теоретично йому загрожує від 4 до 136 років за ґратами, але ймовірність цього дуже мала.

Оценка материала:

5.00 / 2
У США суд вирішив винести вирок по одній зі справ Трампа після виборів 5.00 5 2
Політика / Світ
08.09.2024 194
Еще материалы раздела «Світ»