НОВИНИ ДНЯ: У Білому домі порадили Путіну не втручатися у вибори США  Німеччина з іншими партнерами передасть Україні ще 77 танків Leopard 1A5 та 12 гаубиць  У Байдена намагаються зберегти мільярди доларів допомоги Україні до 30 вересня, - Reuters  Готуються простіше, ніж смажена картопля, а смакують ідеально: рецепт курячих стегенець  Класичне бабине літо з нюансом: яка погода буде в Україні на вихідних  "Мирні переговори" від Путіна: політолог пояснив, чи хочуть у Кремлі закінчити війну в Україні  У Києві стане прохолодніше й незабаром задощить, - синоптикивсі новини дня
Політика
Україна
07.09.2024 186

Навіть на своїй території агресор не може сховатися – Буданов

Сьогодні українці пишуть нові сторінки історії воєнної розвідки.

42412a7a690b86eadfb224507e4122a5_07.09.24

Начальник Головного управління розвідки Міністерва оборони Кирило Буданов привітав співробітників та співробітниців воєнної розвідки України. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це він написав у Мережі.

Керівник ГУР наголосив, що сьогодні ми пишемо нові сторінки історії воєнної розвідки – героїчні, драматичні й трагічні.

Далі публікуємо текст з привітанням.

"Хто присвятив себе професії розвідника – свідомо йде на самопожертву заради України, адже інформація, добута та надана в потрібний час, може мати історичне значення для держави й бути вирішальним фактором у війні.

Отримавши інноваційний досвід ведення розвідувальної діяльності, ми знаємо всі наміри й плани кремля, бачимо кожну точку концентрації ворожих військ, усі райони запуску ракет і зльоту бойових літаків. Навіть на своїй території агресор не може сховатися – війна поступово повертається на росію.

Високо ціную зусилля та внесок кожного й кожної у захист національних інтересів і забезпечення безпеки та оборони держави. Де б нам не довелося виконувати свою місію – напрямок руху один, незмінний – Перемога!

Пишаюся здобутками наших спеціальних бойових підрозділів, без яких не обходиться жоден гарячий напрямок. У непередбачуваних умовах на лінії зіткнення і в глибокому тилу ворога ви дієте сміливо та рішуче, виконуючи надскладні спеціальні завдання.

Вічна пам’ять бойовим побратимам, які повернулися на щиті. Шана всім, хто зі щитом!
Упевнений – разом ми вистоїмо й переможемо! Vi vista vis – сила перемагається силою!.

Нагадаємо, раніше Буданов розповів деталі знищення літаків на російських аеродромах.

Оценка материала:

5.00 / 1
Навіть на своїй території агресор не може сховатися – Буданов 5.00 5 1
Політика / Україна
07.09.2024 186
Еще материалы раздела «Україна»