НОВИНИ ДНЯ: Для соковитих, смачних і хрумких дерунів без борошна: що потрібно додати до картоплі  Зеленський зустрівся з Шольцом: обговорили підготовку до другого Саміту миру  Позитивно оцінюють діяльність міської влади тільки половина мешканців найбільших міст: дослідження  Бабине літо, але з нюансами: синоптик Діденко попередила про погоду на вихідні  Ціни ростуть. Скільки коштує оренда квартири в Києві та які райони найдорожчі  "Райффайзен Банк" знову не йде з Росії: акції компанії заарештували  "Шкода, що ми не можемо цього зробити". Зеленський розвіяв страх союзників про удари по Кремлювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.09.2024 127

Бабине літо, але з нюансами: синоптик Діденко попередила про погоду на вихідні

Яка погода буде в Україні 7 та 8 вересня?

Синоптик Наталія Діденко розповіла, яка погода буде в Україні у вихідні – 7 та 8 вересня. Про це повідомляють Контракти.UA.

Як передає "Хвиля", про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

Незважаючи на те, що в країні триває війна, відпочинок важливий для всіх. Тому ті, у кого вихідні припадають на суботу та неділю з нетерпінням на них чекають. До того ж в Україну йде "бабине літо" і громадяни країни зможу насолодитися сухою, сонячною та теплою погодою.

Максимальна температура повітря очікується в межах +24+28 градусів. А ось у нічні години, а також рано-вранці і ввечері температура нагадуватиме осінь - десь +12+17 градусів.

"Так що, вибираючись на природу, вже потрібно брати із собою щось тепліше, та й удома на ніч відкриті вікна не актуально – можна протягнути шию чи спину", – зазначила синоптик.

З її слів, 7-8 вересня антициклон викличе в Україні суху погоду, хіба що на крайньому півдні пройдуть локальні дощі.

При цьому Діденко попередила, що у південній частині та сході України можливі штормові пориви східного та південно-східного вітру до 15-20 метрів за секунду. Тому слід бути обережними.

У Києві субота та неділя будуть ясними сонячними з нічною свіжістю, +12+14 градусів та денним комфортним теплом, до +26, +27 градусів. Вітер очікується на східний або південно-східний.

Раніше повідомлялося, чого очікувати від погоди у вересні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Бабине літо, але з нюансами: синоптик Діденко попередила про погоду на вихідні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
08.09.2024 127
Еще материалы раздела «Суспільство»