НОВИНИ ДНЯ: Бабине літо, але з нюансами: синоптик Діденко попередила про погоду на вихідні  Ціни ростуть. Скільки коштує оренда квартири в Києві та які райони найдорожчі  "Райффайзен Банк" знову не йде з Росії: акції компанії заарештували  "Шкода, що ми не можемо цього зробити". Зеленський розвіяв страх союзників про удари по Кремлю  В Україну прийдуть дощі та незначне похолодання: синоптикиня назвала дату  Новий голова Мінкульту відповів, чи планується закривати телемарафон  Опинилися за ґратами за підпал авто ЗСУ: у Києві затримали двох поплічників ворогавсі новини дня
Політика
Росія
08.09.2024 117

На складі у Воронезькій області було знищено північнокорейські ракети, - ЦПД

У Воронезькій області завдано удар по військовому складу. Відомо, що там знаходились північнокорейські ракети.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на заяву голови ЦПД Андрія Коваленка. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Нанесено удар по складу боєприпасів у Солдатському, Воронезької області", - повідомив Коваленко.

Він зауважив, що були знищені корейські ракети, які російський диктатор Володимир Путін фактично випрошував у лідера Північної Кореї Кім Чен Ина.

"На іранські ракети чекає така ж доля", - додав керівник ЦПД.

Нагадаємо, що запаси росіян закінчуються. Масові обстріли по Україні призводять до того, що накоплені роками боєприпаси зникають, а нові виготовляти окупанти не встигають.

Натомість Путін вирішив заручитись підтримкою партнерів. Спочатку диктатор звернувся до Ірану та домовився про постачання дронів, а потім дійшов і до Кім Чен Ина. РБК-Україна повідомляло, що ще в січні США та союзники виступили зі спільною заявою проти постачання зброї між КНДР і Росією, зокрема закупівлі Москвою північнокорейських балістичних ракет і використання їх проти України.

Однак співпраця між країнами не припинилась, Росія і досі завдає ударів по Україні за допомогою ракет КНДР.

Зауважимо, що у Південній Кореї вважають, що росіяни могли отримати від КНДР щонайменше п'ять мільйонів боєприпасів. Натомість Північна Корея могла отримати від Росії технології для космічних супутників та конвенційну зброю.

Оценка материала:

5.00 / 2
На складі у Воронезькій області було знищено північнокорейські ракети, - ЦПД 5.00 5 2
Політика / Росія
08.09.2024 117
Еще материалы раздела «Росія»