НОВИНИ ДНЯ: В Україні змінились кліматичні норми: синоптикиня розповіла, чи буде ще "бабине літо"  Однокімнатні квартири в Україні дорожчають: у яких містах найвищі ціни  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток від 28 жовтня до 3 листопада  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 28 жовтня – 3 листопада 2024 року  Синоптик дала прогноз на 28 жовтня в Україні та назвала дату похолодання  “Окупувати Москву та скинути Путіна”: американський філософ запропонував модель перемоги   В Україні пропонують запровадити обов'язкову накопичувальну пенсію: що це може змінити всі новини дня
09.09.2024 276

Зеленський зробив обнадійливий прогноз щодо ситуації на Покровському напрямку

Завдяки українським воїнам з'явилися сподівання зупинити наступ російських окупантів на Покровськ.

63f6695ed45d2c64420051ad22725554_09.09.24

Президент України Володимир Зеленський відзначив, що непроста ситуація на Покровському напрямку, де проводять штурмові дії російські окупанти, упродовж останніх днів стала покращуватись завдяки діям українських воїнів. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це він сказав в коментарі журналістці 1+1 в ефірі національного телемарафону.

“Перед виїздом [президент Зеленський здійснив візити до Німеччини та Італії] ми проговорювали всі ці деталі [стосовно ситуації на Покровському напрямку] три рази на день із [головнокомандувачем ЗСУ] Сирським. Там важлива ситуація. Не хочу говорити завчасно, треба трошки потерпіти. Коли там повністю все стабілізується, дай бог, тоді будемо розмовляти про це”, - зауважив президент.

Нагадаємо, як повідомило видання Forbes, українські Сили оборони проводять контратакувальні дії біля Покровська на Донеччині, до якого армія РФ просувається вже тривалий час з постійними штурмами.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський зробив обнадійливий прогноз щодо ситуації на Покровському напрямку 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
09.09.2024 276
Еще колонки: Колонки / Блоги