НОВИНИ ДНЯ: Погоду в Україні визначатиме антициклон Quentin: синоптики дали прогноз на 8 вересня  Монголії доведеться пояснити, чому вона проігнорувала ордер на арешт Путіна, - прокурор МКС  Для соковитих, смачних і хрумких дерунів без борошна: що потрібно додати до картоплі  Зеленський зустрівся з Шольцом: обговорили підготовку до другого Саміту миру  Позитивно оцінюють діяльність міської влади тільки половина мешканців найбільших міст: дослідження  Бабине літо, але з нюансами: синоптик Діденко попередила про погоду на вихідні  Ціни ростуть. Скільки коштує оренда квартири в Києві та які райони найдорожчівсі новини дня
08.09.2024 97

В Україні знижуються ціни на огірки

Ціна на тепличний огірок в Україні зменшилася в середньому на 20% за кілька днів.

В Україні спостерігається зниження цін на тепличні огірки повідомляють Контракти з посиланням на аналітику проєкту EastFruit.

Тепличні комбінати змушені зменшувати відпускні ціни через суттєве збільшення пропозиції овочів на ринку, тоді як торговельна активність залишається на низькому рівні.

За даними щоденного моніторингу, ціна на тепличний огірок в Україні зменшилася в середньому на 20% за кілька днів і наразі коливається в межах 30-50 грн/кг (0,73-1,22 $/кг).

Учасники ринку зазначають: зниження цін було очікуваним, оскільки на ринку зростає пропозиція огірків другого обороту, а попит на продукцію залишається невисоким.

Зазначимо, ціна на тепличні огірки в Україні наразі в середньому вдвічі вища, ніж на початку вересня минулого року. Ключові гравці ринку не виключають можливості подальшого зниження цін у цьому сегменті.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні знижуються ціни на огірки 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
08.09.2024 97
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»