НОВИНИ ДНЯ: США допоможуть Україні підготуватися до мирних переговорів із РФ, - Кірбі  "Ціна за імперські фантазії Путіна": голова Пентагону на "Рамштайні" оцінив втрати РФ  Курка з медом, лаймом та овочами у фользі: рецепт для швидкої вечері  Коли церковне свято Воздвиження Хреста Господнього 2024 року: історія, традиції  Погоду в Україні визначатиме антициклон Quentin: синоптики дали прогноз на 8 вересня  Монголії доведеться пояснити, чому вона проігнорувала ордер на арешт Путіна, - прокурор МКС  Для соковитих, смачних і хрумких дерунів без борошна: що потрібно додати до картоплівсі новини дня
Політика
Україна
08.09.2024 117

Іран підтвердив відправку Росії балістичних ракет

Член комітету з питань національної безпеки і зовнішньої політики парламенту Ірану Ахмад Бахшаєш Ардестані визнав, що Росії відправили іранські балістичні ракети, яких вона потребує для обстрілів України.

Про це він сказав в інтерв’ю іранській газеті Didban Iran, повідомляють Контракти з посиланням на Iran International.

Коментуючи повідомлення західних ЗМІ про відправлення балістичних ракет Росії, Ардестані заявив, що Тегеран змушений вести з Росією бартер "для задоволення наших потреб, зокрема імпорт сої та пшениці".

"Частина бартеру передбачає відправку ракет, а інша частина – відправку військових безпілотників до Росії", – додав він.

На питання, чи може відправка балістичних ракет до Росії призвести до подальших санкцій проти Ірану, іранський законодавець відповів: "Гірше, ніж зараз, бути не може. Ми даємо ракети "Хезболлі", ХАМАС і "Хашд аш-Шаабі" (шиїтське ополчення в Іраку. – Ред.), то чому б не дати їх Росії?"

Оценка материала:

5.00 / 1
Іран підтвердив відправку Росії балістичних ракет 5.00 5 1
Політика / Україна
08.09.2024 117
Еще материалы раздела «Україна»