НОВИНИ ДНЯ: Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  Лісовий висловився про скасування форми в школах  Чому РФ чекала тижні, щоб піти в контрнаступ у Курській області: просте пояснення експерта  Російська армія отримала наказ від Путіна відбити Курську область: у Forbes назвали терміни  Вихідні в Україні будуть теплі, але із дощами  США дозволять Україні удари вглиб РФ, але не ракетами ATACMS, - Times  Соціологи назвали головну причину, що заважає половині українців відчувати себе європейцямивсі новини дня
Політика
Україна
10.09.2024 164

Чекаємо на стабілізацію ситуації: Зеленський про Покровський напрямок

За останні кілька діб ситуація на Покровському напрямку була краща. Проте необхідно дочекатися стабілізації.

_zelenskiy_gettyimages_2168210463_c4dd1b9f0600bbe4772ba97b0a7d526b_650x410_10.09.24

Про це заявив президент України Володимир Зеленський, пише РБК-Україна з посиланням його інтерв'ю українським ЗМІ, яке транслювали в ефірі телемарафону. Про це повідомляють Контракти.UA.

 

За його словами, ситуація на Покровському напрямку в будь-якому випадку непроста. Проте в останні три-чотири доби стала кращою, ніж було.

"Я вдячний воїнам, і до виїзду (на засідання Контактної групи з питань оборони України, який проходив у Німеччині, а також форум "Амброзетті" в Італії - ред.) десь три-чотири доби вже ситуація була краща", - розповів президент.

Зеленський зазначив, що всі деталі по декілька разів обговорював із головнокомандувачем Збройних сил України Олександром Сирським. Проте не хоче завчасно говорити про те, коли ситуація стабілізується.

"Ми проговорювали всі ці деталі по три рази з Сирським, тому зараз я не хочу говорити завчасно. Коли там все стабілізується, дай Бог, тоді будемо розмовляти", - резюмував голова української держави.

Зазначимо, що останнім часом на Покровському напрямку відбувається найбільша кількість боїв. Зокрема, вчора ввечері, 6 серпня, станом на 22:00 на фронті від початку доби відбулося 165 бойових зіткнень, 45 з яких - на Покровському напрямку.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чекаємо на стабілізацію ситуації: Зеленський про Покровський напрямок 5.00 5 2
Політика / Україна
10.09.2024 164
Еще материалы раздела «Україна»