НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
10.09.2024 177

Аналітики ISW пояснили, як Росія використає передані Іраном балістичні ракети

Ракети були поставлені через нерозкритий порт у Каспійському морі.

4fd3cc4c7773f03eafa299ab60762704_10.09.24

Іран передав Росії понад 200 балістичних ракет Fateh-360, які Кремль, ймовірно, використає для ударів по українській інфраструктурі. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни.

Аналітики нагадали, що 6 вересня у The Times вийшла стаття, в якій вказувалось, що ракети були поставлені через нерозкритий порт у Каспійському морі.

В свою чергу офіційні особи зі Сполучених Штатів та Європи підтвердили інформацію про те, що Іран почав постачати Росії балістичні ракети малої дальності (якою і є Fateh-360).

Експерти ISW припускають, що, ймовірно, Росія буде використовувати дану зброю для ударів по енергетиці в осінньо-зимовий період.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Іранська місія при ООН офіційно заперечує, що Тегеран постачає свої балістичні ракети до РФ.

Крім того, ми раніше інформували, що в адміністрації президента США Джо Байдена прокоментували постачання іранських ракет Росії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Аналітики ISW пояснили, як Росія використає передані Іраном балістичні ракети 5.00 5 1
Колонки / Колонки / Блоги
10.09.2024 177
Еще колонки: Колонки / Блоги