НОВИНИ ДНЯ: Трамп заявив, що більше не проводитиме дебати з Гарріс  Як приготувати баклажани з горіхами по-грузинськи: класичний рецепт  Союзники Трампа вважають, що він програв на дебатах із Гарріс, - CNN  Перед дозволом бити по РФ: США хочуть від України стратегію війни на рік – Bloomberg  Зеленський про Курський напрямок: росіяни хочуть деокупувати території, але успіхів не видно  Рецепт яблучних пундиків з йогуртовою глазур'ю  Міністр оборони Китаю назвав переговори єдиним способом закінчення війни в Українівсі новини дня
10.09.2024 146

В Україні подешевшали яблука

В Україні спостерігається зниження цін на яблука. Це пов'язано з низьким попитом та збільшенням пропозиції яблук осінніх сортів.

Про це повідомляють Контракти з посиланням на аналітиків проєкту EastFruit.

Експерти зазначили, що така тенденція на українському ринку спостерігається вже третій тиждень поспіль.

Так, станом на 7 вересня, якісне сортове яблуко продавали за ціною 12-18 грн/кг ($0,29-0,44/кг), що в середньому на 15% дешевше, ніж наприкінці минулого тижня.

Аналітики зазначили, що зараз у продаж в основному надходять яблука осінніх сортів, які не придатні для зберігання. Тому садівники прагнуть реалізувати їх у першу чергу та знижують відпускні ціни на цю продукцію.

Оценка материала:

5.00 / 3
В Україні подешевшали яблука 5.00 5 3
Бізнес / Ринки та компанії
10.09.2024 146
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»