НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати баклажани з горіхами по-грузинськи: класичний рецепт  Союзники Трампа вважають, що він програв на дебатах із Гарріс, - CNN  Перед дозволом бити по РФ: США хочуть від України стратегію війни на рік – Bloomberg  Зеленський про Курський напрямок: росіяни хочуть деокупувати території, але успіхів не видно  Рецепт яблучних пундиків з йогуртовою глазур'ю  Міністр оборони Китаю назвав переговори єдиним способом закінчення війни в Україні  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вереснявсі новини дня
10.09.2024 136

В Україні другий день зростає споживання електроенергії

У вівторок 10 вересня, станом на ранок, рівень споживання був на 1,4% вищим, ніж в цей же час у понеділок 9 вересня.

Про це повідомляють Контракти з посиланням на пресслужбу НЕК "Укренерго".

За даними енергокомпанії, ще у понеділок 9 вересня зранку споживання було на 6,2% вище, ніж в той самий час попереднього робочого дня – у п’ятницю, 6 вересня.

9 вересня добовий максимум споживання був зафіксований увечері. Загалом він був на 6,4% вищим, ніж попереднього робочого дня у п'ятницю. Це пояснюється відсутністю застосування заходів обмеження.

Зараз в українській енергосистемі зберігається дефіцит потужності, а на енергооб’єктах тривають аварійні та планові ремонти.

"Коли електроенергія з’являється за графіком, споживайте її, будь ласка, ощадливо", - йдеться у повідомленні.

Енергетики закликають не вмикати одночасно кілька потужних електроприладів у години вечірнього максимального споживання – з 18:00 до 22:00.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні другий день зростає споживання електроенергії 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
10.09.2024 136
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»