НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати баклажани в тайському стилі: рецепт оригінального салату  На вихідних Україну охоплять сильні погодні контрасти  Дорогою до другого Саміту миру: до яких ризиків слід готуватися Україні  На що Путін робить ставку у війні: Портников пояснив його "психологію пацюка"  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  Лісовий висловився про скасування форми в школах  Чому РФ чекала тижні, щоб піти в контрнаступ у Курській області: просте пояснення експертавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.09.2024 276

Україну накриє циклон Annet. Синоптик дала прогноз на завтра

Погоду в Україні 12 вересня визначатиме циклон Annet. Тому майже всюди пройдуть дощі, навіть з грозами.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Завтра погода України перебуватиме під впливом циклонічної системи, що розташувалася південному заході Європи - центр циклону Annet буде над Італією. Атмосферні фронти зумовлять практично повсюди в Україні 12 вересня періодичні дощі, подекуди з грозами", - розповіла вона.

При цьому, синоптик зазначила, що ця зміна погоди може вплинути на метеопатів - можливі головний біль, проблеми з артеріальним тиском, сонливість, зниження працездатності тощо.

"Температура повітря 12 вересня в Україні очікується неоднорідною. У західних областях протягом дня +19...+22 градусів, у східній частині +28...+32 градусів, на решті території України буде тепла погода, +25....+30 градусів", - розповіла синоптик.

У Києві 12 вересня також варто очікувати на дощ, можливо навіть з грозою.

"Максимальна температура повітря коливатиметься близько +27 градусів", - констатувала Діденко.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україну накриє циклон Annet. Синоптик дала прогноз на завтра 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.09.2024 276
Еще материалы раздела «Суспільство»