НОВИНИ ДНЯ: Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  Лісовий висловився про скасування форми в школах  Чому РФ чекала тижні, щоб піти в контрнаступ у Курській області: просте пояснення експерта  Російська армія отримала наказ від Путіна відбити Курську область: у Forbes назвали терміни  Вихідні в Україні будуть теплі, але із дощами  США дозволять Україні удари вглиб РФ, але не ракетами ATACMS, - Times  Соціологи назвали головну причину, що заважає половині українців відчувати себе європейцямивсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
12.09.2024 682

Гарріс після перемоги на дебатах з Трампом хоче ще один раунд у жовтні

Кандидат у президенти США Камала Гарріс після перемоги на дебатах з Дональдом Трампом хоче провести другий раунд. Очікується, що другі дебати відбудуться у жовтні.

1_1c56eb07ad4e7642a9d371bbdea30d4b_650x410_12.09.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на The Washington Post. Про це повідомляють Контракти.UA.

Після дебатів команда демократки оголосила про бажання провести другий ранд дебатів з республіканцем до виборів у листопаді. За словами поінформованих осіб, рішення про запит на повторні дебати було прийнято до того, як обидва кандидати зустрілися у вівторок.

"Це те, що вони (громадяни США, - ред.) побачили сьогодні ввечері, і те, що вони повинні побачити на других дебатах у жовтні. Віце-президентка Гарріс готова до повторних дебатів. Дональд Трамп" - сказала голова кампанії демократки Джен О'Меллі Діллон.

Варто додати, що раніше кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп закликав провести три раунди дебатів. Перші відбулися наприкінці червня (тоді демократів представляв чинний президент США Джо Байден), а другий раунд відбувся у вівторок, 10 вересня.

Як зазначає The Washington Post, поки неясно чи погодиться Трамп на другий раунд з Гарріс.

"Ми подивимося на це, але вони хочуть повторних дебатів, тому що вони програли", - сказав він журналістам після дебатів.

Дебати Трампа і Гарріс

Сьогодні вночі у США відбулися другі дебати перед виборами президента, які відбудуться у листопаді. Вперше на дебатах зустрілися республіканець Дональд Трамп та демократка Камала Гарріс.

За результатами попереднього соцопитування, Гарріс перемогла на дебатах, так вважають 63% респондентів. Натомість 37% віддали перемогу Трампу.

На дебатах обидва кандидати згадали і Україну. Трамп ухилився від відповіді про те, чи хотів він перемоги України, а Гарріс звинуватила опонента заграванні з російським диктатором.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гарріс після перемоги на дебатах з Трампом хоче ще один раунд у жовтні 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
12.09.2024 682
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»