НОВИНИ ДНЯ: Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  Лісовий висловився про скасування форми в школах  Чому РФ чекала тижні, щоб піти в контрнаступ у Курській області: просте пояснення експерта  Російська армія отримала наказ від Путіна відбити Курську область: у Forbes назвали терміни  Вихідні в Україні будуть теплі, але із дощами  США дозволять Україні удари вглиб РФ, але не ракетами ATACMS, - Times  Соціологи назвали головну причину, що заважає половині українців відчувати себе європейцямивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.09.2024 219

Залишитися і змінювати: краудфандингова кампанія для майбутнього української молоді

Чи залишиться молодь в Україні? Чи знайде можливості та мотивацію? Чи зможе самореалізуватися? Команда ГО “Простір розвитку та можливостей” вірить, що так! В нашій країні є все для того, щоб молодь могла розвиватися і будувати успішне майбутнє.

photo_2024-09-11_18-09-22_10.09.24

Проєкт “Шлях до успіху: твоє майбутнє в України” – не просто програма для старшокласників, це шанс для них знайти покликання та відкрити двері до можливостей, які чекають на них в Україні. Про це повідомляють Контракти.UA.

Команда проєкту пам’ятає, як важко було обирати спеціальність, коли на тебе тиснуть батьки або боїшся, що обраний шлях виявиться неактуальним через кілька років. Ми хочемо зробити вибір кар’єри цікавим та захоплюючим процесом. А головне – мотивувати молодь залишатися в Україні.

“Проєкт спрямований на те, щоб підвищити обізнаність старшокласників про сучасні професії, вимоги ринку праці та перспективи розвитку різних галузей. Завдяки тренінгам, підлітки зможуть виявити свої інтереси, таланти та сильні сторони, що сприятиме свідомому вибору професії. Наша мета – надихнути молодь на активний розвиток, самореалізацію та досягнення своїх цілей” - розповідає про проєкт Голова ГО Дар'я Гапірова.

Проєкт передбачає серію тематичних заходів:

-        Проведення SWOT-аналізу та кар’єрного треку (аналіз сильних сторін та схильності до видів діяльності )

-        Лекції від експертів з різних галузей про сучасні професії, вимоги та можливості ринку праці України.

-         Проведення тренінгів від кар'єрних консультантів з аналізу сильних сторін учасників і планування кар’єрного розвитку.

-        Зустрічі з представниками українського бізнесу та підприємцями, які розкажуть про власний шлях, поділяться історіями успіху та нададуть поради щодо побудови кар'єри.

 

Перші 6 заходів в межах проєкту будуть реалізовані для дітей з-поміж внутрішньо переміщених осіб (ВПО) з Харківської, Запорізької,  Дніпропетровської, Херсонської та Одеської областей.

Посилання на проєкт

Проєкт підвищить рівень обізнаності старшокласників про різноманітні професії та можливості кар'єрного зростання, допоможе їм розвинути ключові навички, необхідні для успішної самореалізації у професійному житті. Завдяки експертній підтримці знизиться рівень невизначеності та тривоги серед учнів щодо вибору майбутньої професії.

“Шлях до успіху: твоє майбутнє в України” – це також і комунікаційний майданчик з молоддю України. Можливість почути її, а також розказати про наші цінності.

Підтримайте краудфандингову кампанію і станьте частиною великої зміни! Діти можуть мріяти, рости та досягати вершин саме тут, вдома.

Підтримати проєкт

Оценка материала:

5.00 / 1
Залишитися і змінювати: краудфандингова кампанія для майбутнього української молоді 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.09.2024 219
Еще материалы раздела «Суспільство»