НОВИНИ ДНЯ: Вихідні в Україні будуть теплі, але із дощами  США дозволять Україні удари вглиб РФ, але не ракетами ATACMS, - Times  Соціологи назвали головну причину, що заважає половині українців відчувати себе європейцями  Частину України накриють дощі та грози: прогноз погоди на 14 вересня  Чи зможуть удари Storm Shadow по РФ змінити перебіг війни: британські експерти вказали на наслідки  Путін зробив заяву щодо прямої участі країн НАТО у війні в Україні  Другий фронт та поразка РФ: експерт розповів, що необхідно для закінчення війни восенивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.09.2024 190

Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі

Синоптикиня Наталка Діденко зазначила, що дощі "усім не вгодять, проте місцями можливі майже скрізь".

165439-1_large_13.09.24

У п'ятницю, 13 вересня, погода в Україні буде теплою, особливо, якщо порівняти з Альпами, де буде сніг. Пише УНІАН. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Температура повітря становитиме в нас вдень +25+29 градусів, на сході, у центрі та на півдні до +31. Дощі завтра ще ходитимуть туди-сюди", - повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

За її словами, дощі "усім не вгодять, проте місцями можливі майже скрізь", окрім областей на заході України. Однак там надалі ще вистачить опадів.

Згідно з прогнозом погоду, у східних областях очікуються пориви південно-східного вітру, які досягатимуть штормових на рівні 15-20 метрів за секунду.

В українській столиці, Києві, погода 13-го вересня буде також освіжаючою. Часом можливий дощ, але це більше ввечері. Температура повітря розігріється до +26+28 градусів. Погода буде теплою ще довго.

Прогноз погоди в Україні

Як зазначили в Українському гідрометцентр, на поточному тижні погода в Україні зміниться. На правобережжі країни пройдуть короткочасні дощі, а у західних областях прогнозується незначне зниження температури. 11-12 вересня на сході та півдні країни розігріє до +32°.

До кінця поточного тижня у більшості областей України збережеться дуже тепла та навіть спекотна погода. Однак на заході України вже переважатиме осіння прохолода +14°...+19° вдень, а вночі взагалі температура падатиме до +5°...+10. Періодично в Україні дощитиме, очікуються грози. Про це свідчить прогноз синоптика Ігоря Кібальчича.

Оценка материала:

5.00 / 2
Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.09.2024 190
Еще материалы раздела «Суспільство»