НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Політика
Росія
13.09.2024 577

Лавров зробив абсурдну заяву про удари РФ по українських енергооб'єктах

У Москві кажуть, мовляв, атакують не все.

2de0bdb176c772922f6e249c4d2a4367_13.09.24

Російський міністр закордонних справ Сергій Лавров зробив цинічну заяву про обстріли російською армією об'єктів енергетики України. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Заяву голова МЗС РФ зробив на зустрічі з керівниками дипмісій, повідомляють росЗМІ.

З його слів, агресорка Росія завдає ударів не по всіх енергооб'єктах в Україні. Мовляв, їхні війська б'ють лише по тих, що "безпосередньо зав'язані на забезпечення ЗСУ".

Крім того, Лавров звинуватив Україну в атаках по "цивільних цілях" на території РФ та навіть побачив у цьому руку Заходу.

Нагадаємо, секретар Ради безпеки Сергій Шойгу заявив, що Володимир Путін прийняв пропозицію Туреччини не бити по енергетичній інфраструктурі, обʼєктах атомної енергетики та цивільному торговельному флоту. Втім, в Кремлі кажуть, що це не так.

Оценка материала:

5.00 / 1
Лавров зробив абсурдну заяву про удари РФ по українських енергооб'єктах 5.00 5 1
Політика / Росія
13.09.2024 577
Еще материалы раздела «Росія»