НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати баклажани з горіхами по-грузинськи: класичний рецепт  Союзники Трампа вважають, що він програв на дебатах із Гарріс, - CNN  Перед дозволом бити по РФ: США хочуть від України стратегію війни на рік – Bloomberg  Зеленський про Курський напрямок: росіяни хочуть деокупувати території, але успіхів не видно  Рецепт яблучних пундиків з йогуртовою глазур'ю  Міністр оборони Китаю назвав переговори єдиним способом закінчення війни в Україні  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вереснявсі новини дня
Політика
Україна
14.09.2024 190

79-річний Майкл Дуглас зізнався, чи мав страх їхати до України під час війни: "Мені пощастило"

Актор також назвав унікальну рису українців.

2c68841da741b90970da945e2deb5451_14.09.24

Американський актор Майкл Дуглас висловився про свій візит до України під час повномасштабного вторгнення. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Так, зірка Голлівуду дав відповідь на найпопулярніше запитання серед прихильників і зізнався, чи боявся він їхати до Києва під час загроз з боку РФ. У коментарі "Радіо Свобода" Майкл зазначив, що його заспокоює, що це місто не прифронтове. І до того ж висловив свій захват від єднання українців попри життя у небезпечних умовах.

"Ми далеко від фронту. Ми у Києві, це далеко. Мені пощастило мати цей неймовірний досвід, я в захваті. Всі українці, яких я зустрів – напрочуд сильні і такі об'єднані. Ви маєте пам'ятати – я американець, молодість якого минула у в'єтнамській війні. І наша країна була роз'єднана. Ви ж навпаки – усі об’єднані. І я гадаю, ця сила буде з вами до кінця. А Київ дуже гарний. Я навіть не здогадувався про це. Дуже вдячний за можливість бути тут", – поділився враженнями від візиту Дуглас.

Нагадаємо, нещодавно редакція сайту ТСН.ua розповідала, чим займався Майкл Дуглас у Києві, які місця відвідав і до чого закликав іноземців.

Оценка материала:

5.00 / 2
79-річний Майкл Дуглас зізнався, чи мав страх їхати до України під час війни: "Мені пощастило" 5.00 5 2
Політика / Україна
14.09.2024 190
Еще материалы раздела «Україна»