НОВИНИ ДНЯ: Путін чекає на вибори у США: коли б не були переговори, він всіх обдурить — американський експерт  Пентагон працює з відомствами США, щоб РФ не отримувала технології навіть в обхід санкцій  Трамп заявив, що більше не проводитиме дебати з Гарріс  Як приготувати баклажани з горіхами по-грузинськи: класичний рецепт  Союзники Трампа вважають, що він програв на дебатах із Гарріс, - CNN  Перед дозволом бити по РФ: США хочуть від України стратегію війни на рік – Bloomberg  Зеленський про Курський напрямок: росіяни хочуть деокупувати території, але успіхів не видновсі новини дня
Політика
Україна
14.09.2024 882

Блінкен заявив, що США найближчим часом передадуть Україні нові системи ППО

Держсекретар США заявив, що Вашингтон вже передав деякі з обіцяних систем.

0240001b9ee85dabf4729b74f22d6bb6_14.09.24

Сполучені Штати передадуть Україні нові системи протиповітряної оборони найближчим часом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це під час пресконференції у Києві заявив держсекретар США Ентоні Блінкен

Він зазначив, що Сполучені Штати мають намір повністю виконати свої зобовʼязання перед Україною, тому найближчим часом передадуть нові системи ППО.

"На саміті НАТО в липні президент Джо Байден запевнив, що буде надано п'ять стратегічних систем ППО та безліч тактичних систем ППО. Ми вже передали деякі з цих  систем. Ми повністю виконуємо свої зобов'язання і найближчими тижнями продовжимо постачання нових систем ППО в Україну", - повідомив Блінкен.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Блінкен у Києві оголосив про новий пакет допомоги Україні.

Крім того, ми раніше інформували, що Байден і прем'єр Британії обговорять дозвіл ЗСУ бити по Росії далекобійною зброєю.

Оценка материала:

5.00 / 2
Блінкен заявив, що США найближчим часом передадуть Україні нові системи ППО 5.00 5 2
Політика / Україна
14.09.2024 882
Еще материалы раздела «Україна»