НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
15.09.2024 344

Зеленський розкрив деталі розмови з Трампом

Розмова стосувалася, зокрема, виборів в Україні.

a4c31c6fd8ee084d635051a1c04e7ed5_15.09.24

Президент України Володимир Зеленський розповів деталі розмови з кандидатом на посаду очільника Білого дому на майбутніх виборах Дональдом Трампом, яка відбулася близько двох місяців тому. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це Зеленський розповів в інтерв'ю американському журналісту CNN Фаріду Закарії.

За його словами, Трамп проявив розуміння складної ситуації, в якій перебуває Україна через війну.

Крім того, Зеленський сказав, що найближчим часом планує представити президенту США Джо Байдену план перемоги над Росією. Окрім цього, він вважає за необхідне ознайомити з ним і головних кандидатів у президенти – Дональда Трампа та Камалу Гарріс.

Президент також наголосив, що багато залежить від Конгресу, тому план буде обговорений і з його представниками, перш ніж його презентують широкому загалу.

Вибори у США

Зеленський прокоментував передвиборчу риторику кандитатів у президенти США.

"Передвиборчі заяви інколи не дуже реальні. Але під час нашої розмови два місяці тому я побачив прихильність Трампа, він розуміє, як важко виживати під час війни", – зазначив Зеленський.

Додамо, на президентських виборах актор Майкл Дуглас підтримує віцепрезидентку США, заступницю Байдена.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський розкрив деталі розмови з Трампом 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
15.09.2024 344
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»