НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
15.09.2024 177

Зеленський привідкрив подробиці плану перемоги: там не багато пунктів

План перемоги України у війні, який представлять США, буде "відвертим" та "зрозумілим". Крім того, він не буде містити в собі багато пунктів.

_zelenskii___foto___vitalii___nosach_rbk_ukrai__na20240024_debebcbf0f07469b72544ea724ae056e_650x410_15.09.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на розмову українського президента Володимира Зеленського з журналістом Фарідом Закарією під час XX щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Там не багато пунктів. І кожен пункт буде залежати від рішення Байдена (американський президент Джо Байден - ред.). Саме тому, я вважаю, що це допоможе. Я не можу дати 100-відсоткову гарантію, що це зупинить Путіна (російський диктатор Володимир Путін, - ред.), але це зробить Україну сильнішою. І це підштовхне Путіна думати, як завершити війну", - сказав він.

Розкрити більш конкретні його деталі Зеленський поки що відмовився.

Однак він додав, що план перемоги буде "дуже відвертим" з "дуже зрозумілими" пакетами допомоги.

Нагадаємо, РБК-Україна повідомляло, що Зеленський представить свій план перемоги у війні з Росією спочатку американському лідеру Джо Байдену, а потім вже іншим партнерам.

Детальніше про те, чому саме такий порядок дій обрала Україна, можна дізнатись в матеріалі РБК-Україна.

Сьогодні Зеленський анонсував зустріч з Байденом, де і буде представлений мирний план України.

Варто зауважити, що нещодавно президент заявив, чому український мирний план має бути представлений до Саміту миру.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський привідкрив подробиці плану перемоги: там не багато пунктів 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
15.09.2024 177
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»