НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Політика
Європа
16.09.2024 260

Удари вглиб Росії: Шольц повідомив, чи дасть добро

Олаф Шольц підкреслив, що він у будь-якому випадку буде дотримуватися своєї відмови дозволити Україні використовувати німецьку зброю дальнього радіусу дії для атак на цілі в глибині Росії.

37825c5ab461b948fb130942d70017d5_16.09.24

Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що не дозволятиме Україні бити по Росії німецькою зброєю, навіть якщо інші країни дадуть такі дозволи. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це Шольц повідомив під час спілкування з громадянами у місті Пренцлау в Браденбурзі, пише Welt

Канцлер підкреслив, що він у будь-якому випадку буде дотримуватися своєї відмови дозволити Україні використовувати німецьку зброю дальнього радіусу дії для атак на цілі в глибині Росії.

"Це залишається в силі. Саме тому я буду дотримуватися своєї позиції, навіть якщо інші країни вирішать інакше… Я не буду цього робити, тому що вважаю, що це проблема", – сккказав Шольц.

Коментуючи повідомлення про те, що США можуть зняти обмеження, які існують, він також зазначив, що не всі спекуляції є правдивими.

Нагадаємо, Німеччина ухвалила остаточне рішення щодо постачання Taurus Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Удари вглиб Росії: Шольц повідомив, чи дасть добро 5.00 5 2
Політика / Європа
16.09.2024 260
Еще материалы раздела «Європа»