НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Політика
Україна
15.09.2024 146

У Зеленського спростували інформацію "Bild" про План перемоги, який нібито передбачає заморозку війни

В Офісі президента спростували повідомлення німецької газети "Bild" про те, що президентський "План перемоги" нібито передбачає заморозку війни.

Про це заявив радник президента з комунікації Дмитро Литвин. Про це повідомляють Контракти.UA.

Він зазначив, що видання поширило недостовірну інформацію, а Україна виступає проти будь-якого заморожування війни.

"Більд поширив фейк. Плану перемоги Більд не бачив, і з тих кількох людей, які на сьогоднішній день залучені президентом до підготовки Плану перемоги, ніхто з Більдом не говорив", - сказав Литвин.

"Мінськ-3 або будь-який інший ніхто росіянам не подарує!... Україна проти будь-якого заморожування війни, і на всіх рівнях влади України про це говорять. І для нас важливо, щоб Сполучені Штати підтримали саме План перемоги України, а не капітуляції чи заморозки", - наголосив радник президента.

Раніше низка ЗМІ з посиланням на "Bild" повідомила, що нібито план перемоги Зеленського передбачатиме удари по території РФ і "заморозку" війни.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Зеленського спростували інформацію "Bild" про План перемоги, який нібито передбачає заморозку війни 5.00 5 1
Політика / Україна
15.09.2024 146
Еще материалы раздела «Україна»