НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Політика
Україна
16.09.2024 186

Погані новини для росіян: на Курщині починається нова операція ЗСУ

Керівник ЦПД РНБО зазначив, що через небажання Кремля закінчити війну, росіяни будуть гинути вже на своїй землі.

9cf00f5f0af636a8f2c27eb4e31683ab_16.09.24

Керівник "Центра протидії дезінформації" РНБО, лейтенант Андрій Коваленко зазначив, що угруповання російських військ у Курській області опинилося у жахливій ситуації. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

"Значна кількість росіян на Курщині в жахливій ситуації. Багато родин отримають погані новини через тупість командирів режиму Путіна. Завершуйте війну вже, бо російські діти і чоловіки далі будуть гинути вже на російській землі", - наголосив Коваленко.

Коментар керівника ЦПД з'явився на тлі повідомлень про початок нової операції Сил оборони України на Курщині. Зокрема Telegram-канал підрозділу Khorne group 116 механізованої бригади повідомив, що найближчим часом близько 8 тисяч особового складу російської армії можуть опинитися у "котлі" або добровільно здати значну територію у Курській області.

"Зараз ми починаємо нову операцію, і у росіян є лише два варіанти – залишити значно більше території або потрапити в оточення. Це українська операція "Багратіон". За ними вибір: ганьба або смерть", - йдеться у повідомленні Khorne group.

Нагадаємо, українські десантники розбили російський підрозділ ВДВ у Курській області. У результаті бойових дій – на полі бою залишились п’ять БМД, танк і БТР противника, а також декілька десятків ліквідованих росіян.

Оценка материала:

5.00 / 2
Погані новини для росіян: на Курщині починається нова операція ЗСУ 5.00 5 2
Політика / Україна
16.09.2024 186
Еще материалы раздела «Україна»