НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Україна
15.09.2024 560

Сирський: Працюємо над тим, щоб збільшити термін базової загальновійськової підготовки

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський провів робочу нараду з цього питання за участі керівників органів військового управління, які опікуються підготовкою, а також командирів бойових бригад та начальників навчальних центрів.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Якісна підготовка - один із головних чинників збереження життя українського воїна. Докладаємо для цього максимум зусиль", - зазначив Сирський.

Він повідомив, що на нараді обговорили проблемні питання, які впливають на якість підготовки військовослужбовців та напрацювали шляхи їх вирішення, а також розглянули напрямки вдосконалення навчальних програм.

"Ключову роль у якості підготовки відіграють інструктори. Тому, максимальну увагу приділяємо залученню вмотивованих інструкторів із бойовим досвідом. Також опрацьовуємо можливість створення Школи інструкторів, яка буде основним і єдиним джерелом якісно підготовленого інструкторського складу", - зазначив Сирський.

"Працюємо над тим, щоб збільшити термін базової загальновійськової підготовки. Відповідний проєкт буде розпочато у жовтні-листопаді цього року", - додав головнокомандувач ЗСУ.

Оценка материала:

5.00 / 3
Сирський: Працюємо над тим, щоб збільшити термін базової загальновійськової підготовки 5.00 5 3
Політика / Україна
15.09.2024 560
Еще материалы раздела «Україна»