НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Політика
Європа
16.09.2024 240

У Польщі прокоментували погрози Путіна через далекобійні удари

"Фюрер" злиться через провали, зокрема на Курщині.

1722e7e17cb47bd9b99bbc9351462dbe_16.09.24

Залякування кремлівського "фюрера" Володимира Путіна щодо дозволу на удари по території Росії західним далекобійним озброєнням - це спроба відмовити союзників від надання допомоги Україні. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск, пише TVN 24.

З його слів, події в Україні, зокрема на фронті, вимагають серйозного ставлення. Втім, заяви з Кремля.

"У певному сенсі слова Путіна мають радше переконати нас у тому, що ця допомога є доцільною, необхідною і має бути продовжена. У сенсі генерування якоїсь загрози вони, скоріше, є свідченням складної ситуації росіян на фронті. ", - переконаний польський прем'єр.

Туск наголошує, що провал російських окупантів Харківському наступі, а потім і в Курській області - яскраве цьому підтвердження. Крім того, агресорка Росія отримала більше ракет від своїх союзників, а це свідчить про необхідність підтримати Україну перед обличчям повітряної загрози з окупантів.

"В інтересах Польщі, в інтересах нашої безпеки, щоб Україна була якомога краще оснащена під час цієї війни, і щоб вона була здатна якомога ефективніше охороняти українське небо, тому що в певному сенсі це також захист нашого повітряного простору", – заявив прем'єр-міністр Польщі.

Нагадаємо, диктатор РФ Володимир Путін пригрозив Великій Британії та Сполученим Штатам Америки тим, що вони будуть "воювати" з Росією, якщо дозволять Україні використовувати ракети великої дальності для ударів по цілях у його країні.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Польщі прокоментували погрози Путіна через далекобійні удари 5.00 5 2
Політика / Європа
16.09.2024 240
Еще материалы раздела «Європа»