НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
16.09.2024 203

У Зеленського прокоментували погрози Путіна

Путін вдався до погроз після дозволу Заходу бити вглиб Росії.

edda0c425cd88f329f3903fc5a95b2b0_16.09.24

Погрози російського диктатора Володимира Путіна свідчать про його страх. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив керівник Офісу президента Андрій Єрмак у Telegram.

Єрмак наголосив, що Україні потрібні сильні рішення. На його думку, терор можливо припинити, знищивши військові об‘єкти, з яких він бере початок.

"Російський терор починається на складах зброї, аеродромах і воєнних базах на території РФ. Якщо Росія не готова припинити терор добровільно, потрібно змусити їх це зробити силою. Будь-які погрози вони роблять від страху втратити можливості вбивати людей", - зазначив Єрмак.

За його словами, дозвіл на удари України вглиб Росії пришвидшить вирішення проблеми російського терору і не дозволить йому розповсюдитись на інші країни світу. Саме цього прагне російський диктатор Володимир Путін.

Додамо, у Польщі прокоментували погрози Путіна через далекобійні удари.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Зеленського прокоментували погрози Путіна 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
16.09.2024 203
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»