НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
16.09.2024 190

Трамп зробив нову заяву про війну в Україні: що він пообіцяв

Політик заявив, що якби він був президентом, то війни Росії проти України "ніколи б не сталося".

b24c9e5af613d01d97b3c25216e9217c_16.09.24

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп знову пообіцяв врегулювати війну в Україні у разі повторного обрання президентом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це Трамп заявив під час звернення до учасників 20-ї щорічної зустрічі YE.

Трам переконаний, що це треба зробити "з допомогою сили і мудрості".

"Я дуже добре знаю президента Путіна, я дуже добре знаю президента Зеленського, і я думаю, що це врегулювання потрібно зробити, і ми повинні зробити це, і зробити це за допомогою сили і мудрості", – сказав він у зверненні.

Ба більше, Трамп заявив, що якби він був президентом, то війни Росії проти України "ніколи б не сталося".

"Через 53 дні у нас вибори. Вони багато чого змінять, зокрема й щодо цієї війни", – зазначив кандидат у президенти США від Республіканської партії.

Крім того, Трамп заявив, якщо на виборах переможе демократка Камала Гарріс, то це означатиме для Америки війну з Росією.

Оценка материала:

5.00 / 2
Трамп зробив нову заяву про війну в Україні: що він пообіцяв 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
16.09.2024 190
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»