НОВИНИ ДНЯ: Сибіга закликав Польщу надати Україні МіГи: подробиці  РФ планувала захоплення великих обласних центрів: Зеленський про мету Курської операції  На заході і півдні очікуються короткочасні дощі та грози: прогноз погоди на 17 вересня  Зеленський заявив, що Україна не може оснастити навіть 4 із 14 необхідних бригад  Радник Байдена анонсував суттєвий пакет допомоги Україні до кінця вересня  У вівторок на захід України повернеться осіннє тепло   Командир “Ахмату” визнав існування полонених “кадировців” і дав їм цинічну порадувсі новини дня
Політика
Україна
17.09.2024 577

Зеленський прокоментував амбітні заяви Трампа про закінчення війни

Президент наголошую, що Трамп підтримує Україну.

f188c270599d7c8b0e05cbee2ab3257b_17.09.24

Президент Володимир Зеленський прокоментував заявив кандидата у президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа про те, що йому під силу завершити війну в Україні.  Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Своїми думками глава держави поділився в інтерв'ю журналісту Фаріду Закарії на CNN.

"Я на сьогодні не можу цього зрозуміти, бо не знаю деталей, що він (Дональд Трамп - Ред.) має на увазі, і що це означає. Моя позиція: передвиборчий період і передвиборчі меседжі - це передвиборчі меседжі. Інколи вони не зовсім реалістичні. Тому я думаю, що меседжі можуть тривожити нас, увесь наш народ, звісно", - наголосив президент.

Також Зеленський пригадав розмову телефоном з Дональдом Трампом, яка відбулася два місяці тому. Він наголосив, що "за весь цей час була тільки одна розмова".

"Він сказав, що дуже нас підтримує. В нас була гарна розмова. Він буде нас підтримувати. Він розуміє, як важко вижити під час війни. Він зробить все, щоб зміцнити Україну. Маю на увазі - це чудово, що все звучить саме так", - розповів президент.

Крім того, Зеленський наголосив: хоче поділитися своїм планом перемоги з Трампом, "щоб почути його реакцію".

Як повідомлялося, раніше Дональд Трамп зробив заяву про війну в Україні та свою роль у ній. Він амбітно сказав, що може зупинити будь-яку війну телефонним дзвінком.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський прокоментував амбітні заяви Трампа про закінчення війни 5.00 5 2
Політика / Україна
17.09.2024 577
Еще материалы раздела «Україна»