НОВИНИ ДНЯ: Частину України накриють дощі: синоптики дали прогноз на початок тижня  Білорусь хоче уникнути участі у бойових діях проти України, - ЦНС  Рецепт дерунів з курячим філе  Синоптик попередив про похолодання в Україні: температура впаде на 3-6 градусів  "Ми забрали усе, що в них було": Зеленський повідомив, скільки бригад вдалося укомплектувати західною зброєю  Може стати початком кінця для Путіна: полковник армії Британії - про операцію ЗСУ у Курській області  Коли будуть перші заморозки в Україні: синоптики розказали, коли очікувати похолоданнявсі новини дня
Політика
Україна
17.09.2024 132

Може стати початком кінця для Путіна: полковник армії Британії - про операцію ЗСУ у Курській області

Полковник армії Великої Британії нагадав, що Курська битва 1943 року стала поворотним моментом у Другій світовій війні

d3bc3d7dea71b6fb1728a8821e68f54d_17.09.24

Операція ЗСУ у Курській області змінила правила гри у війні Путіна. Якщо Україна отримає дозвіл на удари далекобійної західної зброї по території Росії - це стане поворотним моментом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це в інтерв'ю 24 Каналу зазначив полковник армії Великої Британії в запасі Хеміш де Бреттон-Гордон.

Він нагадав, що Курська битва 1943 року стала поворотним моментом у Другій світовій війні та початком кінця для Гітлера.

"Сподіваємося, що Курська битва 2024 року для нинішнього тирана Путіна, який загрожує не лише Україні, а й всій Європі, теж стане крахом. Дивлячись на російські маневри, видно, що більшість солдатів – це строковики, у них практично відсутня підготовка і рівень людських втрат у росіян неймовірно високий", - зазначив полковник армії.

На його думку, російські війська досягли кульмінації у Курській області.

"Єдина причина, чому вони продовжують рухатися вперед полягає в тому, що за ними стоять чеченські солдати, які стріляють в них, якщо ті відступають", - вважає полковник в запасі.

Нагадаємо, українські десантники розбили у Курській області російський підрозділ ВДВ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Може стати початком кінця для Путіна: полковник армії Британії - про операцію ЗСУ у Курській області 5.00 5 2
Політика / Україна
17.09.2024 132
Еще материалы раздела «Україна»