НОВИНИ ДНЯ: "Росія непереможна": Токаєв визнав прихильність до Путіна та Сі Цзіньпіна  Чому РФ так хоче кінця війни до 2026-го і до чого тут переговори: головне з виступу Буданова  Болгарський перець, запечений у духовці: рецепт пікантної закуски  Нове відкриття: вчені запевняють, що швидкі міжзоряні подорожі можливі  Столтенберг розкрив деталі, як РФ брехала НАТО перед вторгненням в Україну  Україна передала США список цілей у Росії, які хоче вразити – Reuters  Курячі відбивні, запечені з яйцем сиром та помідорами: рецепт ефектної стравивсі новини дня
Політика
Україна
17.09.2024 141

Чи очікують в Україні проведення виборів-2025: в Раді запланували видатки на ЦВК

Верховна Рада перегляне держбюджет після закінчення війни, щоб виділити кошти на проведення виборів.

5a32a6343b38ad90486f32fab4663f81_17.09.24

Народний депутат Ярослав Железняк повідомив, що у Державному бюджеті наразі не передбачено виділення коштів на проведення будь-яких виборів. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

"По виборах в Бюджеті [на 2025 рік – ред.] нічого поки не заклали. Тобто видатки на ЦВК майже на рівні цього року, навіть трохи менші", – написав нардеп.

Водночас депутати втретє ухвалили "класичну статтю", яка вже була в попередніх державних бюджетах:

"Кабінету Міністрів України разом з Центральною виборчою комісією після припинення чи скасування воєнного стану в Україні подати на розгляд Верховної Ради України пропозиції щодо внесення змін до Державного бюджету України в частині передбачення видатків на підготовку та проведення чергових виборів Президента України, народних депутатів України та місцевих виборів".

Нагадаємо, за результатами соцопитування, дві третини українців проти виборів президента і Верховної Ради під час війни.

Оценка материала:

5.00 / 1
Чи очікують в Україні проведення виборів-2025: в Раді запланували видатки на ЦВК 5.00 5 1
Політика / Україна
17.09.2024 141
Еще материалы раздела «Україна»