НОВИНИ ДНЯ: Як дебати вплинули на рейтинги Гарріс і Трампа  Синоптик попередив про похолодання в Україні: температура впаде на 3-6 градусів  На заході і півдні очікуються короткочасні дощі та грози: прогноз погоди на 17 вересня  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Українівсі новини дня
Політика
Україна
17.09.2024 186

"Крабу" проломили череп: у Росії ліквідовано воєнного злочинця та пропагандиста кремля

Олександр Коробов працював на каналі "Россія 1", очолював його бєлгородський пункт, вихваляв воєнних злочинців з армії РФ в ефірі програм Скабєєвої.

260b5aadf497d46d90f6c3f2a20ccdb3_16.09.24

У Росії ліквідовано воєнного злочинця та пропагандиста кремля Олександра Коробова на прізвисько "Краб". Йому проломили череп. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

"За наявною в ГУР МО України інформацією,15 вересня 2024 року в місті Бєлгород зламали череп російському пропагандисту Коробову Олександру Олександровичу на прізвисько "Краб" – від завданих травм співучасник воєнних злочинів та кремлівського геноциду українського народу помер", – йдеться у повідомленні.

У військовій розвідці зазначили, що пропагандист працював на каналі "Россія 1", очолював його бєлгородський пункт. Палко вихваляв воєнних злочинців з російської армії в ефірі програм Скабєєвої. Також створював продукти для ресурсу міноборони РФ — телеканалу "Звєзда", та неодноразово отримував за це нагороди від кремлівського диктатора.

Родом "Краб" був із міста Комсомольск-на-Амуры Хабаровського краю РФ, де був зареєстрований на вулиці Комсомольській, 75, корпус 2, квартира 23.

Фактично жив у Бєлгороді на вулиці Губкіна, 45, корпус 1, квартира 23.

Періодично навідувався до Москви за інструкціями.

"У гонитві за визнанням та рублями від кремлівських господарів постійно виконував брудну роботу геть далеко від рідних місць – наприклад, на окупованих територіях України, зокрема в Донецькій та Луганській областях", – йдеться у повыдомленны розвідки.

У ГУР наголосили, що пропагандист не лише готував брехливі матеріали про війну, а й особисто брав участь у скоєнні тяжких воєнних злочинів проти України.

ГУР МО України нагадує — за кожен воєнний злочин буде справедлива відплата.

Нагадаємо, 8 серпня російська пропаганда показала пораненого у Курській області відомого "військкора" Євгена Поддубного, якого напередодні поховала.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Крабу" проломили череп: у Росії ліквідовано воєнного злочинця та пропагандиста кремля 5.00 5 2
Політика / Україна
17.09.2024 186
Еще материалы раздела «Україна»