НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Україна
19.09.2024 435

У Росії посилено мобілізують чоловіків та відправляють до Курської області, - АТЕШ

Партизани українського руху "АТЕШ" зафіксували посилення мобілізаційних заходів у російській Самарській області. Чоловіків масово направляють для участі в боях у Курській області.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал "АТЕШ". Про це повідомляють Контракти.UA.

Агенти руху розвідали військовий комісаріат міста Сизрань Самарської області й отримали інформацію про посилені мобілізаційні заходи.

Новоприбулих військовослужбовців відправляють на проблемні ділянки фронту в Курській області у складі 15-ї окремої мотострілецької бригади, частину якої перекинули з Покровського напрямку.

"Співробітники військкомату в страху несподіваних диверсій працюють із підземних кабінетів. Нам відомі усі прізвища тих, хто має пряме відношення до відправки простих росіян на фронт", - йдеться у повідомленні.

Діяльність партизанів руху "АТЕШ"

Нагадаємо, партизани виявили командний пункт загарбників у Донецькій області, що розташований у селі Стародубівка.

Також агенти "АТЕШ" провели розвідку стратегічного важливого заводу у Нижегородській області.

Крім того, партизани встановили, що російські загарбники вивели усі кораблі з портів окупованого Криму.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Росії посилено мобілізують чоловіків та відправляють до Курської області, - АТЕШ 5.00 5 2
Політика / Україна
19.09.2024 435
Еще материалы раздела «Україна»