НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Росія
20.09.2024 256

Лукашенко зробив гучну заяву щодо "співпраці" з Україною: що він вигадав

"Президент" прирівняв Україну до "ДНР".

875d3a3cfe477db767b4dbee7f4fcd8e_20.09.24

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко цинічно заявив, що готовий співпрацювати з Україною так само, як із самопроголошеною так званою "ДНР". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це "президент" Білорусі заявив під час зустрічі з ватажком "ДНР" Денисом Пушиліним.

Ймовірно, Лукашенко призабув про дружбу з "фюрером" Володимиром Путіним та наступ військ РФ на Україну з республіки, а тому сказав, мовляв, "нікого не ображає".

"Ми готові співпрацювати і з Україною на тих самих засадах, що і з Донецькою республікою", — ницо заявив він.

Окрім того, диктатор сказав, що Мінськ буде співпрацювати з "ДНР" — як співпрацював з Донецькою областю, коли та була в складі України.

Нагадаємо, раніше Лукашенко заявляв, що нібито йому "пропонують плюнути на цю Росію і воювати разом з Україною". Втім, він традиційно не уточнив, хто саме йому таке пропонує, і не навів жодних інших деталей.

Оценка материала:

5.00 / 2
Лукашенко зробив гучну заяву щодо "співпраці" з Україною: що він вигадав 5.00 5 2
Політика / Росія
20.09.2024 256
Еще материалы раздела «Росія»