НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Україна
21.09.2024 260

Бої за Селидове: чи зайшли окупанти до міста

Окупанти штурмують на Покровському напрямку.

7d9da66ba1c9f94d0b5e9c9af4c60497_21.09.24

Армії Російської Федерації не вдалося зайти до міста Селидове Донецької області. Наразі бої точаться на підступах до міста. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це розповів в ефірі "Апостроф.TV" офіцер Національної гвардії Олександр Рясний.

"Противник до міста не проникав, бої точаться на підступах. Хоча російські воєнкори активно продовжують висвітлювати тему, нібито вони вже в місті Селидове, але це не так. Селидове - повністю під нашим контролем", – розповів військовий.

З його слів, наразі окупанти намагаються захопити якомога більше населених пунктів на Покровському напрямку до кінця холодів. Російські військові використовують техніку -  танки, БТРи та БМП - лише у тому випадку, коли перед цим вдалося закріпитися піхоті.

Мета армії РФ,каже військовий, закріпитися і створити логістичні хаби та плацдарм для майбутніх наступальних кампаній.

Як повідомлялося, РФ може розпочати нову хвилю наступу на Покровськ. Зокрема, це залежатиме від її дій на флангах.

Оценка материала:

5.00 / 1
Бої за Селидове: чи зайшли окупанти до міста 5.00 5 1
Політика / Україна
21.09.2024 260
Еще материалы раздела «Україна»