НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
22.09.2024 194

Час для сміливості. Британії просить США дозволити удари по РФ

Міністр закордонних справ Великобританії Девід Леммі закликав США дати "зелене світло" Україні на удари по цілях на території Росії. На його думку, зараз саме час виявити сміливість.

Як повідомляють Контракти з посиланням на РБК-Україна, про це пише The Guardian.

Повідомляється, що на конференції лейбористів у Ліверпулі міністр заявив, що проблеми війни в Україні стануть глибшими та суворішими, особливо наприкінці 2025-го та в 2026 році.

"Тож це критичний час для сміливості, терпіння та стійкості від імені союзників, які підтримують Україну", - зазначив він, очевидно звертаючись до Білого дому, який досі стурбований ризиками застосування Storm Shadow для ударів по Росії.

Леммі підкреслив, що Україна та союзники обговорюють, що ще треба для допомоги, окрім спроб утримати лінію фронту на сході.

"Я, як міністр закордонних справ, звичайно, не коментуватиму подробиці операції, тому що це може тільки допомогти Путіну. Але між союзниками в режимі реального часу йде обговорення того, як ми можемо підтримати Україну напередодні зими", - додав він.

Оценка материала:

5.00 / 2
Час для сміливості. Британії просить США дозволити удари по РФ 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
22.09.2024 194
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»