НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
23.09.2024 215

"Скоро будуть гарні новини": "Рубіж" - про завод у Вовчанську, де заблоковані росіяни

У Вовчанську тривають вуличні бої.

b8e0e5bcef0ce01af9b0d2d86d2c09d5_23.09.24

Агрегатний завод у Вовчанську Харківської області став великою проблемою для росіян, які там заблоковані від початку їхнього наступу. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це розповів офіцер бригади "Рубіж" НГУ Володимир Черняк в ефірі телемарафону.

"Зараз невелика кількість їх там знаходиться, багато хто з них небоєздатний. У них порушена логістика, намагаються дронами якось компенсувати нестачу води, їжі та боєприпасів. По місту Вовчанськ тривають вуличні бої. Ймовірно, скоро будуть хороші новини, зокрема про Агрегатний завод. Якщо, звичайно, росіяни не впораються першими і не знищать своїх військовослужбовців на його території", - заінтригував офіцер.

Нагадаємо, партизани розвідали базу Чорноморського флоту РФ в Криму.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Скоро будуть гарні новини": "Рубіж" - про завод у Вовчанську, де заблоковані росіяни 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
23.09.2024 215
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»