НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Росія
23.09.2024 211

В Кремлі заявили, що вивчатимуть план перемоги Зеленського

Росія вивчить план перемоги України, які інформація щодо нього з'явиться на офіційних джерелах. Сьогодні ж складно займатись аналізом, спираючись на повідомлення ЗМІ.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прессекретаря президента Російської Федерації Дмитра Пєскова, якого цитує "ТАСС". Про це повідомляють Контракти.UA.

"Ми вважаємо, що неможливо займатися якимось аналізом, спираючись на повідомлення ЗМІ. Якщо колись за офіційними джерелами з'являтиметься якась інформація, ми, звісно ж, уважно вивчимо... Поки ж дуже багато різної, зокрема суперечливої, інформації, недостовірної. Ми до цього ставимося дуже стримано", - заявив речник.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Кремлі заявили, що вивчатимуть план перемоги Зеленського 5.00 5 2
Політика / Росія
23.09.2024 211
Еще материалы раздела «Росія»