НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Росія
25.09.2024 453

Трамп зробив цинічну заяву про візит Зеленського до США

Трамп заявив, що Зеленський "бажає перемоги" демократів на виборах у США.

c655429907af71652f17a82ba9c35988_25.09.24

Кандидат у президенти США Дональд Трамп нахабно відреагував на візит президента України Володимира Зеленського до Нью-Йорка, назвав його "найкращим продавцем в історії". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це республіканець заявив під час мітинг у Пенсильванії, повідомляє видання Bloomberg.

Трамп цинічно висловився про допомогу Вашингтона Києві. За його словами, нібито після кожного візиту до США президент України повертається "з 60 мільярдами доларів".

"Я бачу, що Зеленський тут. Я думаю, що Зеленський — найбільший продавець в історії: щоразу, коли він приїжджає до країни, він їде з 60 мільярдами доларів", - сказав кандидат у президенти.

Трамп каже, мовляв, Зеленський нібито "сильно хотів", щоб його опонент-демократ Камала Харріс перемогла на виборах. Втім, заявляє експрезидент,  саме він спробує підштовхнути Україну та Росію до столу переговорів, якщо переможе на виборах.

"Якщо я виграю ці вибори, перше, що я зроблю, це зателефоную Зеленському та президенту Путіну і скажу: "Ви повинні укласти угоду, це безумство", - впевнено заявив Трамп.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський назвав ім'я політика, від якого залежить план перемоги України. З його слів, йдеться про чинного президента США Джо Байдена.

Оценка материала:

5.00 / 2
Трамп зробив цинічну заяву про візит Зеленського до США 5.00 5 2
Політика / Росія
25.09.2024 453
Еще материалы раздела «Росія»