НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
26.09.2024 136

Діалог і з Києвом, і з Москвою: в Індії відповіли, чи мають мирний план для України

Нью-Делі спілкується з Києвом і Москвою.

8a4df3c6bc1f637d108b8bb2a7c86969_26.09.24

Індія не має так званого мирного плану для України. Втім, Нью-Делі постійно спілкується з Києвом та Москвою, передаючи інформацію від однієї сторони до іншої. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив міністр закордонних справ Індії Субраманьям Джайшанкар, повідомляє The Hindu.

"Це свого роду експеримент, яким ми займаємося. Я маю на увазі, що у нас немає мирного плану", - висловився політик.

За словами Джайшанкари, Індія ділиться з Києвом розмовами, які вона вела з Москвою і навпаки. Він також зауважив, мовляв, у світі не так багато країн і лідерів, які мають бажання або можливість взаємодіяти як з Україною, так і з Росією.

"Мені здається, що обидві сторони цінують це", - наголосив міністр.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський різко прокоментував "мирний план" Китаю і Бразилії. Він називає цю ініціативу "криголамом". За словами Зеленського, цей так званий мирний план вигідний агресорці Росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Діалог і з Києвом, і з Москвою: в Індії відповіли, чи мають мирний план для України 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
26.09.2024 136
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»