НОВИНИ ДНЯ: "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогер  Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  Прем'єр Грузії звернувся до жителів окупованих Абхазії та Осетії, але не згадав РФ  Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФ  В Україні похолодає: синоптик попередив про різку зміну погодивсі новини дня
Політика
Світ
28.09.2024 1817

Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФ

Колишній президент США Дональд Трамп виступив із різкою критикою президента України Володимира Зеленського, звинувативши його в небажанні йти на угоду для врегулювання війни з Росією. За його словами, що український лідер "відмовився укласти угоду", яка могла б запобігти руйнуванню країни.

_tramp_gettyimages_2168330769_d785c42f116ff57f587ed4656808002b_650x410_28.09.24

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNN. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Цих міст більше немає, а ми продовжуємо давати мільярди доларів людині, яка відмовилася укласти угоду. Не було такої угоди, яка не була б кращою за нинішню ситуацію. Україна зруйнована і не підлягає відновленню", - сказав Трамп.

Колишній президент також розкритикував адміністрацію президента США Джо Байдена і віцепрезидента Камали Гарріс за постійну підтримку України. Трамп дав зрозуміти, що в разі свого переобрання припинить допомогу Києву.

Він також висловив думку, що за "компетентного президента" конфлікту можна було б уникнути.

"Щоразу, коли Зеленський приїжджає в нашу країну, він їде з 60 мільярдами доларів. Він, ймовірно, найбільший торговець на Землі", - зазначив Трамп.

Трамп також звинуватив Байдена і Гарріс у вторгненні Росії на Україну. Трамп знову заявив, що "дуже добре ладнав" із російським диктатором Володимиром Путіним і "багато з ним розмовляв", коли був президентом.

Трамп уже давно вихваляє Путіна і навіть став на його бік, коли американські розвіддані повідомили про втручання Росії у вибори 2016 року.

Оценка материала:

3.67 / 3
Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФ 3.67 5 3
Політика / Світ
28.09.2024 1817
Еще материалы раздела «Світ»