НОВИНИ ДНЯ: В Україні задощить. Синоптики назвали регіони, де чекати опади 28 вересня  Команда Зеленського не погодилася на зустріч із Трампом: Time назвав неочікувану причину  Новий сюрприз: в Україні обмежать перекази з "картки на картку" – що і коли зміниться  Де чекати на дощі та коли буде похолодання: прогноз погоди на вихідні  "Не означає відмову від НАТО". Ердоган виправдав плани Туреччини вступити до БРІКС  Скандали, інтриги та несподівані рішення: всі деталі візиту Зеленського до США  Зеленський у США ознайомив сенаторів від обох партій з Планом перемогивсі новини дня
Політика
Світ
28.09.2024 1276

Трамп і я поділяємо думку, що війну в Україні потрібно зупинити , - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з кандидатом у президенти США від республіканців Дональдом Трампом. Та заявив про спільну точку зору.

Як пише РБК-Україна, про це він заявив під час зустрічі з Трампом, пише The Guardian. Про це повідомляють Контракти.UA.

Під час зустрічі Зеленський заявив, що він і колишній президент Дональд Трамп мають "спільний погляд на те, що війна в Україні має бути зупинена".

Також за словами Зеленського, для нього важливо було зустрітися з обома кандидатами в президенти Сполучених Штатів Америки.

Водночас, як пише Washington Post, Трамп заявив, що те, що відбувається в Україні - це ганьба.

Він також заявив, що може "досить швидко" укласти угоду між Зеленським і російським диктатором Володимиром Путіним, але відмовився повідомити подробиці про те, що ця угода буде включати.

Що передувало

З 22 вересня президент України Володимир Зеленський перебуває з візитом у США, де провів численні зустрічі з міжнародними лідерами, конгресменами та суспільними діячами. Він взяв участь у Саміті майбутнього, засіданнях Радбезу та Генасамблеї ООН, а також зустрівся з президентом США Джо Байденом і віцепрезиденткою Камалою Гарріс, презентувавши мирний план України.

Під час візиту Зеленського Байден оголосив про надання Києву нової військової допомоги на суму майже 8 мільярдів доларів.

Крім того, Зеленський провів зустріч з віце-президентом США, кандидатом на пост президента Камалою Гарріс та представив їй план перемоги України у війні з Російською Федерацією.

Оценка материала:

5.00 / 2
Трамп і я поділяємо думку, що війну в Україні потрібно зупинити , - Зеленський 5.00 5 2
Політика / Світ
28.09.2024 1276
Еще материалы раздела «Світ»