НОВИНИ ДНЯ: Камала Гарріс випереджає Дональда Трампа у шести ключових штатах – опитування  Українські школярі зможуть навчатися в лікарнях: у чому суть нововведення  "Росія не переможе": Байден пообіцяв, що США не припинять підтримку України  Салат з кукурудзою: рецепт мексиканської вуличної їжі  Ердоган назвав єдиний спосіб завершити війну в Україні  Чому Байден боїться дозволу на глибинні удари по території РФ: у NYT дізналися дані розвідки США  Проблема №1 для ЗСУ: експерт назвав найефективнішу зброю РФвсі новини дня
Політика
Україна
29.09.2024 287

Хто відіграє значну роль зараз в боях на Курщині з боку РФ: пояснення ЦПД РНБО

Диктатор вимагає "виправити помилки".

13c9f2f4167455809bf4c7fafd1e215b_29.09.24

Президент РФ Путін наказав керівнику ФСБ Бортнікову виправляти власні помилки та воювати за Курщину. Дюмін вже не впорався із завданням виграти цю битву для РФ до жовтня. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомив керівник ЦПД РНБО Андрій Коваленко.

"Але значну роль зараз в боях на Курщині зі сторони РФ грає ФСБ. Саме вони, на думку у Кремлі, провалилися і допустили втрату частини Курщини. Тому від ФСБ вимагають зазнавати головних втрат в боях. І це єдиний шанс Бортнікова не втратити крісло", – пояснив Коваленко.

Тим часом Сили оборони продовжують вдалі дії на Курщині. Наразі деталі не розголошуються.

Нагадаємо, спецпризначенці Федеральної служби безпеки Росії, яким Володимир Путін доручив здійснити контртерористичну операцію в Курській області, не мають для цього достатньої підготовки та обладнання.

Оценка материала:

5.00 / 2
Хто відіграє значну роль зараз в боях на Курщині з боку РФ: пояснення ЦПД РНБО 5.00 5 2
Політика / Україна
29.09.2024 287
Еще материалы раздела «Україна»