НОВИНИ ДНЯ: Камала Гарріс випереджає Дональда Трампа у шести ключових штатах – опитування  На заході України завтра дощитиме, температура повітря знизиться до +4°  Синоптики дали прогноз на 29 вересня в Україні. Де сильно холодає  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптикивсі новини дня
Політика
Світ
29.09.2024 211

"Росія не переможе": Байден пообіцяв, що США не припинять підтримку України

Росія не переможе у війні. Сполучені Штати Америки продовжуватимуть надавати військову допомогу Україні.

_bayden_gettyimages_1241921699_3fe8cb4de0ef5b7315559bc646447f5f_650x410_29.09.24

Про це заявив президент США Джо Байден перед зустріччю з президентом України Володимиром Зеленським, пише РБК-Україна з посиланням на The Guardian. Про це повідомляють Контракти.UA.

Байден подякував Зеленському за те, що він поділився своїм планом перемоги України у війні з Росією.

Під час зустрічі лідери також обговорили військове фінансування та довгострокову підтримку України.

"Ми підтримуємо Україну. Ми стоїмо з Україною зараз і в майбутньому... Дозвольте мені бути відвертим. Росія не переможе у війні", - наголосив американський президент.

Допомога Україні від США

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що США виділили для України новий пакет військової допомоги на 375 млн доларів. Озброєння нададуть з американських запасів.

До пакета, зокрема, увійшли авіабомби JSOW, снаряди для HIMARS, артилерійські боєприпаси.

Пізніше у Пентагоні та Білому домі повідомили, що США передадуть Україні озброєння вартістю 2,4 млрд доларів. Воно увійшло до нового пакету військової допомоги.

Додамо, раніше сьогодні президенти України та США Володимир Зеленський і Джо Байден вже зустрілися в Білому домі. Під час переговорів український лідер детально представив деталі свого плану перемоги у війні з Росією.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Росія не переможе": Байден пообіцяв, що США не припинять підтримку України 5.00 5 2
Політика / Світ
29.09.2024 211
Еще материалы раздела «Світ»