НОВИНИ ДНЯ: Жовтень почнеться аномальною погодою: прогноз синоптика на тиждень  Захід має встановити власні червоні лінії, а не думати про лінії Путіна, - дипломат  Фінансовий гороскоп на жовтень 2024 року  Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  "Президентами народжуються": Лукашенко поміркував, хто міг би очолити Білорусь після нього  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток від 30 вересня до 6 жовтня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 30 вересня – 6 жовтня 2024 рокувсі новини дня
Політика
Світ
30.09.2024 173

"Президентами народжуються": Лукашенко поміркував, хто міг би очолити Білорусь після нього

Так званий "президент" каже, що не може назвати когось конкретного.

665c732d2a612be170e9f4a7085b342e_30.09.24

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко поміркував про те, хто міг би очолити Білорусь після нього. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Своїми думками він поділився, виступаючи перед студентами одного з білоруських вишів.

"Не хочу нікого образити, не хочу себе тут підняти. Пам'ятаєте, я казав, що президентами не стають, президентами народжуються. Якщо в тебе від природи немає основних моментів, властивостей та якостей президента, то ти навіть не лізь у цю сферу".

Лукашенко зізнався, що не може порадити якусь конкретну людину. Втім, головне, наголошує "президент", – це досвід.

"Чесно, я не знаю. Але всі вони, хто на увазі, мають унікальні якості. Унікальні. Набагато вищі, ніж у мене, окремі якості. І вчора я подумав: от якби в одній людині ці якості поєднати, унікальна була б людина і ідеальний був би президент", – поділився Лукашенко.

Нагадаємо, раніше Лукашенко закликав білорусів готуватися до нового президента. Мовляв, він не вічний. Він додав, що головне завдання його президентства – не допустити конфлікту в країні, "щоб ця інфекція не перенеслася на нас".

Оценка материала:

5.00 / 2
"Президентами народжуються": Лукашенко поміркував, хто міг би очолити Білорусь після нього 5.00 5 2
Політика / Світ
30.09.2024 173
Еще материалы раздела «Світ»