НОВИНИ ДНЯ: Президент Сербії заявив, що війна в Україні триватиме ще 10 років: за яким сценарієм закінчиться  Ще п'ять днів літа: синоптикиня пояснила, коли в Україну прийде справжня осінь та яка причина посухи  Кремль через платформу "Друзі миру" хоче показати Україну противником переговорів, - ISW  Брускети з печінкою тріски: рецепт популярної закуски  Перший сніг та сильне похолодання: синоптик дав детальний прогноз на жовтень в Україні  Пільговий тариф на світло, субсидія на опалення та надбавки до пенсії: що зміниться в жовтні  Новобранці не витримують: українські військові стурбовані підготовкою мобілізованих – FTвсі новини дня
Політика
Україна
29.09.2024 396

Сирський визначив ключові завдання і пріоритети на наступний місяць

В Збройних Силах України підвели підсумки діяльності у вересні цього року. Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський визначив ключові завдання і пріоритети на наступний місяць.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Захід, під керівництвом Головнокомандувача ЗСУ, провели із використанням закритої мережі відеоконференцзв'язку за участі командувачів видів, окремих родів, угруповань військ та начальників органів військового управління. Розглянуто низку актуальних питань, зокрема: мобілізаційні аспекти, посилення ефективності управління діями військ, підвищення якості підготовки наших воїнів, необхідність оперативного узагальнення й врахування бойового досвіду та нарощування результативності вогневого ураження противника", - йдеться в повідомленні.

Визначені посадові особи Генерального штабу доповіли аналіз виконання оперативних завдань за напрямками діяльності, проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Сирський визначив ключові завдання та пріоритети на наступний місяць.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сирський визначив ключові завдання і пріоритети на наступний місяць 5.00 5 2
Політика / Україна
29.09.2024 396
Еще материалы раздела «Україна»