НОВИНИ ДНЯ: Ердоган назвав єдиний спосіб завершити війну в Україні  Чому Байден боїться дозволу на глибинні удари по території РФ: у NYT дізналися дані розвідки США  Проблема №1 для ЗСУ: експерт назвав найефективнішу зброю РФ  Салат із курячими серцями: швидкий рецепт смачної страви  Президент Сербії заявив, що війна в Україні триватиме ще 10 років: за яким сценарієм закінчиться  Ще п'ять днів літа: синоптикиня пояснила, коли в Україну прийде справжня осінь та яка причина посухи  Кремль через платформу "Друзі миру" хоче показати Україну противником переговорів, - ISWвсі новини дня
Політика
Україна
29.09.2024 215

За тиждень РФ застосувала майже 900 авіабомб, більше 300 дронів по Україні, - Зеленський

За тиждень РФ застосувала по Україні майже 900 КАБів та більше 300 "Шахедів". Також окупанти запустили понад 40 ракет.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Загалом тільки за один цей тиждень російська армія застосувала майже 900 авіаційних бомб, більш ніж 300 "Шахедів" і понад 40 ракет", - розповів він.

За словами президента, цей російський терор не знає пауз, і його можна зупинити тільки єдністю світу - єдністю в підтримці України та єдністю в тиску на Росію через війну.

Крім того, Зеленський відреагував на обстріл Запоріжжя.

"Російський удар по Запоріжжю сьогодні - авіабомби. Пошкоджені звичайні житлові будинки, в одному з них зруйнований під’їзд. Також є пошкодження міської інфраструктури, залізниці", - розповів він.

За даними глави держави, загалом були поранені 13 людей, двох вдалося врятувати з-під завалів.

"Я дякую всім службам, які оперативно відреагували й надали необхідну допомогу людям. Зараз ще триває розбір завалів", - додав він.

Оценка материала:

5.00 / 2
За тиждень РФ застосувала майже 900 авіабомб, більше 300 дронів по Україні, - Зеленський 5.00 5 2
Політика / Україна
29.09.2024 215
Еще материалы раздела «Україна»