НОВИНИ ДНЯ: Ліміт на карткові перекази, нові податки і не лише. Головні зміни жовтня в Україні  РФ побоюється, що Захід дозволить Україні використовувати далекобійну зброю, - ISW  У Карпатах сніг і мороз: прогноз погоди в Україні на 1 жовтня  Китай застеріг від "розширення поля бою" у війні РФ проти України  РФ накопичила ракети для нового масованого удару по Україні: коли може відбутися атака  На Київ насувається пилова буря з Каспію  Республіканці розкритикували Трампа за образи Гаррісвсі новини дня
Політика
Світ
01.10.2024 10745

Байден зробив нову заяву про Україну

Очільник США запевнив Україну в підтримці.

986b28d50917a30a54e630ab0bde53f1_01.10.24

Президент США Джо Байден заявив, що Україна виграє війну проти РФ. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це йдеться у дописі на сторінці президента США у соцмережі Х.

"Україна переможе у цій війні. І США продовжуватимуть стояти поруч з нею на кожному кроці цього шляху", - сказав Байден.

На сторінці президента США також опубліковано відеоролик про нещодавні перемовини з главою України Володимиром Зеленським. Там Байден підтвердив намір підтримувати Україну, зокрема, на шляху до НАТО і ЄС.

Байден запевнив, що Штати продовжать свою підтримку наші державі.

Нагадаємо, раніше західні ЗМІ повідомляли, що президент США Джо Байден приховав документ, в якому описана стратегія використання допомоги для перемоги. У WSJ йшлося про те, що Байден не виконує свою обіцянку щодо України.

Оценка материала:

4.75 / 4
Байден зробив нову заяву про Україну 4.75 5 4
Політика / Світ
01.10.2024 10745
Еще материалы раздела «Світ»